Gratis platform voor kappers en kappersleveranciers

Gratis platform voor kappers en kappersleveranciers

Een gloednieuw en gratis platform waar je eenvoudig kunt zoeken tussen alle diverse kappersleveranciers. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een groen kappersmerk? Op xoxo.nl vind je jouw merk! Je kunt eenvoudig selecteren op verschillende categorieën en filteren wat voor jou als kapper belangrijk is. 

Nu wel al bijna twee jaar geen fysieke beurzen meer hebben kunnen bijwonen, is het vinden van nieuwe merken ook een stuk lastiger geworden. Online zijn er zoveel merken te vinden, maar hoe weet je nu als kapper of het bij je past? Op xoxo.nl kun je als kapper eenvoudig filteren op je voorkeuren. Wil je een 100% groen merk? Wil je een betaalbaar merk? Op xoxo.nl zoek en filer je eenvoudig om meer dan 100 merken!

“Ik wil het vinden van een kappersmerk eenvoudiger maken. Helemaal nu de kappersbeurzen al zo lang niet door zijn gegaan! Het moet makkelijker worden in de online wereld om een selectie te maken van kappersmerken die je interessant vindt. Het gratis platform xoxo.nl biedt dat. Vanuit daar kun je als kapper een kennismaking aanvragen bij het specifieke merk en dan een beslissing maken. Het platform xoxo.nl maakt het vinden van jouw nieuwe merk makkelijker!” zegt initiatiefnemer Manuela Warnar.

“En voor kappersleveranciers is het een fijne manier om zichzelf in de kijker te spelen bij kappers. Het kost ze niets en toch krijgen ze nieuwe aanvragen binnen. Een win-win situatie!”

Maak als leverancier gratis een account aan op www.xoxo.nl of zoek als kapper eenvoudig op jouw voorkeuren naar jouw nieuwe merk!

Gratis platform voor kappers

TOP HAIR

TOP HAIR magazine komt 10 x uit per jaar en is dé vakglossy voor ambitieuze kappers en saloneigenaren in de Benelux.

No Comments Yet

Comments are closed