Goldwell Global Zoom Event: 3 x goud voor Nederland in Toronto!

Goldwell Global Zoom Event: 3 x goud voor Nederland in Toronto!

Bijna 3.000 stylisten wereldwijd kwamen afgelopen weekend bijeen in Toronto, voor het jaarlijkse Global Zoom Event van Goldwell en KMS. Maar uiteindelijk werd het een Nederlands feestje: alle drie de awards van de Color Zoom Challenge werden gewonnen door Nederlandse stylisten. En zelfs in de Stylists’ Favorite Award, waarbij elke stylist ter wereld mag meestemmen, gingen twee van de drie prijzen naar onze nationale finalisten. Een ongekende prestatie, want nog nooit in de geschiedenis van de Color Zoom Challenge gingen (bijna) alle prijzen naar één land in dit geval zelfs naar één salon, Partners Hairstyling in Apeldoorn. Dit bewijst maar weer hoe hoog het niveau in Nederland is!

COLOR ZOOM CHALLENGE
Zoals elk jaar kwamen de nationale finalisten bijeen tijdens het Global Zoom Event om te strijden in drie verschillende categorieën: New Talent, Creative en Partner. Ze demonstreerden hun creativiteit en hun interpretatie van de huidige Goldwell Color Zoom Collection met als ultieme doel: deel uitmaken van het Global Color Zoom Creative Team. Op zondag 30 september gingen alle 79 nationale finalisten uit 33 verschillende landen tegelijk en live de spannende strijd aan. Diezelfde avond nog, tijdens de Gala Show werden de drie Global Winners bekendgemaakt. Een spectaculaire bekendmaking, want tot drie maal toe won Nederland de fel begeerde eerste plaats:

Nushka Barbosa uit Nederland in de New Talent Category – voor jonge, creatieve stylisten met minder dan vijf jaar professionele ervaring.
Roos Topley uit Nederland in de Creative Category – voor creatieve stylisten met meer dan vijf jaar professionele ervaring.
Lieke Nijenkamp uit Nederland in de Partner Category – voor stylisten die nu werkzaam zijn of in de afgelopen twee jaar werkzaam waren voor Goldwell bij shows of seminars.

STYLISTS’ FAVORITE AWARD
Bij de Stylist’s Favorite Award vielen opnieuw Nushka Barbosa (New Talent Category) en Lieke Nijenkamp (Partner Category) uit Nederland in de prijzen, samen met Pedro Alvarez uit Mexico (Creative Category). De Goldwell Stylists’ Favorite Awards zijn een serie prijzen die zijn gekoppeld aan de Color Zoom Challenge. Het bijzondere aan deze awards is dat iedereen, waar ook ter wereld, via een online platform uit alle nationale winnaars per categorie zijn favoriete inzending kan kiezen. En ook hier scoorde Nederland dus hoog!

INTERNATIONALE WINNAARS
De internationale winnaars Nushka, Roos en Lieke ontvangen niet alleen de felbegeerde Award, maar zij mogen samen met het Goldwell Master Creative Team de Color Zoom Collection ’20 creëren.

TOP HAIR

TOP HAIR magazine komt 11 x uit per jaar en is het vakglossy voor ambitieuze kappers en saloneigenaren in de Benelux.

No Comments Yet

Comments are closed