Goede voornemens voor de Spectrumleden!

Goede voornemens voor de Spectrumleden!

Voornemens voor het nieuwe jaar. Stil staan bij waar je staat, wat je wil bereiken en wat heb je hiervoor nodig? Is je voornemen ‘meer succes’, neem je jezelf dan ook onder de loep? Zien anderen jou ook zoals je zelf gezien wil worden?

Sascha Bertus is Imago Coach en ervan overtuigd dat als je dit op orde hebt dat je dan meer succes zult ervaren.  Sascha is auteur van 2 boeken: ‘Zien ze wel hoe goed je bent?’ En ‘verPak je succes!’ Sascha gaf in februari de Spectrumleden uitleg over personal branding en je onderscheidend vermogen. Dit bestaat uit appearence, gedrag en stem. Imago is het beeld wat anderen van je hebben. Het is dus zakelijk wel belangrijk dat je jezelf zichtbaar maakt en dat anderen je goed op waarde kunnen inschatten. Belangrijk is consistentie voor je branding. Ook online, daar vindt vaak de eerste indruk plaats, als klanten je website of social media bezoeken. Sascha legde uit dat het goed is om bewust om te gaan met je gewenste imago. Kleding speelt daarbij een grote rol. Wat doe je aan, wie ga je ontmoeten en wat wil je daarmee bereiken?

In kleding zijn kleur, vorm en materiaal de 3 pijlers waar je op kan bouwen. Sascha staat in een opvallend geruit pak op het podium haar verhaal te vertellen. Zij legt uit wat de lijnen en vormen voor je imago betekenen. Zo nam zij een aantal Spectrumleden onder de loep en liet zien wat de kenmerken van hun kleding zijn. Romantisch, bescheiden, zakelijk, fleurig, creatief. Hoe rechter de belijning hoe zakelijker de uitstraling. Ook verteld Sascha over gedrag, en wat een indruk een handdruk geeft. Non-verbale signalen zijn geloofwaardiger dan de verbale. En hoe je iets zegt maakt dat je geloofwaardig bent. Aan het eind van deze avond was duidelijk wat kleding doet voor je imago en hoe je daar rekening mee kunt houden. Altijd vooraf bedenken, wie ga je ontmoeten en wat is je doel.


Een zeer interessante en leerzame Spectrumavond!

TOP HAIR

TOP HAIR magazine komt 11 x uit per jaar en is het vakglossy voor ambitieuze kappers en saloneigenaren in de Benelux.

No Comments Yet

Comments are closed