‘Get Inspired 2017’ groot succes en krijgt zeker een vervolg!

‘Get Inspired 2017’ groot succes en krijgt zeker een vervolg!

Maandag 3 april jl. vond in het fraaie en met 170 bezoekers uitverkochte Nijmeegse LUX-theater, GET INSPIRED 2017 plaats. Een mooi inspirerend event van Sudac Hair & Beauty waarbij in een afwisselend middagprogramma deze hair & beauty specialist uit het Gelderse Lochem een sprankelende show presenteerde waarin topstylist Roza Sogomonian als hoofd-act live on stage 7 zeer uiteenlopende trendy creaties maakte. Van bijna haute couture tot zeer draagbaar, voor ieder wat wils.

‘Meer dan wat ze ervan verwacht hadden’
Floor de Haan en Chantal Jimenez van Sudac Hair & Beauty (beter bekend onder de naam van kappersgroothandel SalonTotaalConcept.nl) kijken met trots en een heel tevreden gevoel terug op dit eerste event. “Het event gaat in de toekomst zeker een vervolg krijgen, maar we hadden er wel even pijn in ons buik van hoor”, aldus Floor en Chantal. “De reacties hebben ons achteraf wel duidelijk bevestigd dat het de aanwezige kappers heeft gebracht wat ze ervan hadden verwacht. En méér! En daar doen we het voor natuurlijk. Het is een mooi moment om onze klanten zo eens bij elkaar te zien en we genieten met z’n allen nog even goed na. Maar niet te lang, want dan gaan we met ons gehele team weer over tot de orde van de dag: het leveren van mooie producten en diensten tegen de scherpste prijzen aan onze professionals.”
sudac2sudac3sudaccollage
www.salontotaalconcept.nl maakt keuze voor de professionals only!
SalonTotaalConcept is méér dan alleen een zeer voordelige kappersgroothandel. Relatief nieuw aan het firmament, want waar 4 jaar geleden bij de start de mensen van Sudac zich enkel en alleen richtten op het exclusieve distributeurschap van Kadus Professional in Nederland is het uitgegroeid tot een complete toeleverancier van professionele kappers in Nederland. Het 100% salonexclusieve en opstormende merk Perfect on People, het distributeurschap van het beroemde tanningmerk Fake Bake, de schoolpakketten-specialisatie, het aanbieden van alle kappersbenodigdheden onder één dak en de sterke focus op de overige behoeftes van de kapper maken dat Sudac niet meer weg te denken is uit de branche. “De keuze voor het beleveren van alléén de professional is een bewuste. Consumenten kunnen bij ons niet terecht. Alleen professionals met een KvK registratie hebben de mogelijkheid om een online account bij ons aan te maken en te bestellen. Hoe kunnen we kappers nu helpen met het verbeteren van hun business (waar salonverkoop er 1 van is) en tegelijkertijd rechtstreeks verkopen aan de klanten van diezelfde professionals. Bij ons gaat dat er niet in en dat maakt dat een zeer groot aantal professionals zijn producten bij ons afneemt. De zeer lage prijzen, het zeer uitgebreide assortiment, ondersteunende diensten, de razendsnelle levering en de persoonlijke band met onze adviseurs dragen daar natuurlijk ook aan bij. Als marketing manager weet Floor de Haan precies waar de professional van vandaag juist behoefte aan heeft.

TOP HAIR

TOP HAIR magazine komt 11 x uit per jaar en is het vakglossy voor ambitieuze kappers en saloneigenaren in de Benelux.

No Comments Yet

Comments are closed