Fiona Franchimon Hair Spatique wint 2e prijs in de Dutch Beauty Award

Fiona Franchimon Hair Spatique wint 2e prijs in de Dutch Beauty Award

Fiona Franchimon Hair Spatique wint 2e prijs in de Dutch Beauty Award in de categorie Hair Treatments. Het gewonnen concept wordt in de educatie studio in Zeist ook aan andere salons overgedragen door zowel Nederlandse als buitenlandse salons.

Ieder jaar komt een vakkundige jury van beautyjournalisten samen om de beste beautyproducten uit Nederland te jureren voor de prestigieuze Dutch Beauty Award. Jury rapport 2020 Dutch Beauty Award over de Fiona Franchimon Hair Spatique: “Heerlijke massages en echt even alle aandacht voor huid, haar & geest. Je staat echt opgeladen op uit de behandelstoel. Een heerlijk relaxmoment 2.0.”

Fiona Franchimon Hair Spatique

Hair Spatique

De Hair Spatique is een treatment die bestaande is uit pure massagetechnieken van de hoofdhuid, nek, schouders, handen, en gezicht, een oprecht moment voor jezelf. Waarbij de hoofdhuidmassage centraal staat, dit bevordert de doorbloeding van de hoofdhuid, wat zorgt dat je lichaam in balans komt.

De zintuigen worden gestimuleerd door middel van verschillende aanrakingen en drukpunten uit diverse massagetechnieken. Deze geven de klant een beleving van ontspanning en verzorging. Waarna ze zich
energieker, mooier en gelukkiger voelen. De Hair Spatique behandeling wordt in een rustige afgesloten ruimte gegeven waarbij gedimd licht, rustgevende muziek en relaxende geur op elkaar zijn afgestemd voor een ontspannen en heerlijke beleving.

Hoofdhuidanalyse

De behandeling begint met een haar- en hoofdhuidanalyse – met o.a. een speciale camera – zodat kan worden vastgesteld waar het haar en de hoofdhuid behoefte aan hebben. Een aantal vragen van de speciaal getrainde specialisten bepalen wat de wensen en behoeften van de klant zijn. Van haaruitval tot een geïrriteerde hoofdhuid, van haarpijn tot stress/vermoeidheid of gewoon een moment voor jezelf. Dit laatste is meestal de grootste reden dat onze klanten de Hair Spatique boeken. Met al deze informatie worden de juiste massage technieken en verzorgingsproducten op elkaar afgestemd voor iedere klant op maat. Samen met de Aromatherapie brengen we de klanten weer helemaal tot rust en in balans.

Kijk voor meer informatie op www.fionafranchimon.com

TOP HAIR

TOP HAIR magazine komt 11 x uit per jaar en is het vakglossy voor ambitieuze kappers en saloneigenaren in de Benelux.

No Comments Yet

Comments are closed