Essential Looks: #REdefining YOU Collectie

Essential Looks: #REdefining YOU Collectie

Alle ogen zijn gericht op de splinternieuwe haar en fashion trends van Schwarzkopf Professional’s 2:2018 Essential Looks Collectie; dit seizoen is all
about het individu waarin Schwarzkopf Professional uw Universum viert in een speciale MAKEOVER editie…

Dankzij de samenwerking van Schwarzkpf Professional met Globale Influencers en Internationale Haargoeroes – gecombineerd met een stripped-back, digital-first aanpak – herdefinieert deze Essential Looks collectie echt de manier waarop kappers met hun klanten interageren met de nieuwste haar en fashion trends.

International Creative Director voor Schwarzkopf Professional, Simon Ellis (@thesimonellis) beschrijft de collectie:

“Onze 2018 #REdefiningyou Collection brengt influencers wereldwijd samen met ‘s werelds beste haargoeroes om looks, innovaties en trends te delen die nu hot en happening zijn. We hebben het over empowerment, individualiteit, en inspiratie van de catwalk opnieuw geïnterpreteerd voor u en de manier waarop u nu leeft. Met drie inspirerende trends hebben we professionele make-overs gecreëerd die bij elke stijl passen…”

Met zes verbluffende looks gebaseerd op drie top trends, is het tijd om
uw Universum te ontdekken..!

Essential Looks #REdefining YOU Collectie – Van Catwalk tot Salon
Met een duidelijke differentiatie, houden de Essential Looks Catwalk Looks een sterke connectie met de fashion world met edgy en ruige, aspirationele looks, terwijl de Salon Looks een goed gedefinieerde, coole commerciële variatie laten zien, perfect voor dagdagelijkse makeovers van klanten!

Hoe zal JIJ de trends van dit seizoen herinterpreteren?

Trend 1 – #globaltribe
Een key trend voor herfst/winter 2018 – de modern tribes van vandaag trekken verschillende globale invloeden aan in het Universum – die het individu centraal plaatsen. Eerst gespot op de catwalk, zien we hoe global natives oosterse invloeden met een folklore twist rocken:

#globaltribe Catwalk Look – Snit, Kleur en Styling
De Global Tribe Catwalk Look is geknipt en gestyled door Schwarzkopf Professional’s Global Styling Ambassador Richard Ashforth (@richardashforth); verwacht u aan een sterke coupe met schouderlengte en een zachtere pony.

De contrasterende texturen van gegolfd en stijl haar zetten prachtig de mauve kleurtwist en de grungy koel blonde tinten van onze Global Colour Ambassador Lesley Jennison (@lesleyjennison) in de kijker.

#globaltribe Salon Look – Snit, Kleur en Styling
De Salon Look variatie is ook geknipt en gestyled door Richard Ashforth; het haar is ietsje korter met laagjes of met losse vs. kleine krullen. Deze techniek toont perfect de seizoens zachte biscuit en mokka kleurencombinaties van onze special guest Emre Ayaksiz’s (@emreayaksiz), voor een zeer draagbare variant op alledaags Boho Chic.

Trend 2 – #newformal

Deze trend draait volledig om oversized silhouetten, aandacht voor details, block brights en precisie knippen  – met een knipoog naar Marc Jacobs schreeuwt deze trend empowerment, met een hedendaagse kijk op power dressing en strict styling:

 

#newformal Catwalk Look – Snit, Kleur en Styling

De belangrijkste New Formal Catwalk Look van het seizoen werd geknipt en gestyled door Schwarzkopf Professional’s Global Session Ambassador, Tyler Johnston (@tylerjohnstonhair); de snit is pure precisie waarmee Tyler de iconische Pageboy Bob opnieuw uitvindt. Colour Queen Lesley Jennison voegt glanzende kleurdiepte toe in een jigsaw effect voor een lo-fi kleur vibe die verschillende moods creërt wanneer het haar van vorm verandert. Met een compleet onberispelijke finish maakt deze look een statement!

#newformal Salon Look – Snit, Kleur en Styling

De Salon Look vertaalt deze sterke trend naar alledaags-toegankelijk, Tyler creëert een longere variant op de klassieke bob; met een finish in laagjes oogt deze traditionele look echt volwassen! Colour Guru en Instagram sensation Jenny StrebeAKA @theconfessionsofahairstylist – voegt een moderne, zachte touch van licht pastelroze toe op de blondtinten voor een classy, maar betoverende look. Dit is de ideale draagbare makeover van het seizoen voor klanten die bang zijn voor drastische kleurveranderingen!

Trend 3 – #lucidnocturnes

De 2018 IGORA #RoyalTakeOver gaat verder op de megatrend van Co-Lab! Dit seizoen werkt Schwarzkopf Professional samen met twee van de beste coloristen ter wereld om een moderne kijk op middernacht kleuren en twee opvallende nieuwe looks die schitteren door de nacht te creëren.

 

IGORA #RoyalTakeOver Lucid Nocturnes

De edgy Lucid Nocturnes Catwalk Look is gecreëerd door Schwarzkopf Professional’s North American Colour Director, Rossa Jurenas @rossajurenas; een sterke grafische vorm en een woelige omtrek, Rossa’s kleuren van schitterend paars en blauw zetten de pony in de kijker voor een punky twist die voor ultieme verleiding staat.

#newformal Salon Look – Snit, Kleur en Styling

Californische Kleurtrendsetter, Linh Phan AKA @bescene – creëerde de
Salon Look; denk aan een mysterieuze toets, Lihn gaat voor een langere styling met natuurlijke textuur, gecombineerd met een super korte pony. Burgundy en donkergroene tinten rondom het gezciht om een opvallende mood met gothic nuances te creëren, ideaal voor een avontuurlijke transitie naar Herfst/Winter 2018.

Essential Looks App & Trend Report

Nu volledig digitaal, het Essential Looks Magazine en de App van dit seizoen bevatten style hints voor de key looks, de nieuwste virale trends, tips & tricks, product updates, interviews en veel, veel meer! De 2 2018 Essential Looks Collections zijn ook beschikbaar op de Schwarzkopf Professional website en op ASK Education.

Vergeet niet @schwarzkopfpro op Social Media en volg Essential Looks via de #apassionforhair en #essentiallooks hashtags.

De Essential Looks #REdefining YOU Collection is beschikbaar vanaf September 2018.

www.schwarzkopfpro.com

TOP HAIR

TOP HAIR magazine komt 11 x uit per jaar en is het vakglossy voor ambitieuze kappers en saloneigenaren in de Benelux.

No Comments Yet

Comments are closed