Een Stralende Huid Voor Actieve Meiden

Een Stralende Huid Voor Actieve Meiden

Maak van 2019 JOUW jaar om te shinen!  En nee, dan hebben we het niet over een glimmende of vette huid. Krijg dit jaar nog de gezonde gloed die je altijd al hebt gewild. Het Zweedse skincare merk FOREO, lijst een paar eenvoudige beauty tips op die perfect zijn voor actieve en fitte meiden.

Gebruik altijd zonnebrandcrème

We kunnen niet genoeg benadrukken hoe belangrijk zonnebrandcreme is. En niet alleen om de tekenen van vroegtijdige veroudering zoals pigmentvlekken en rimpels te voorkomen, maar ook om uiteindelijk de huid te beschermen tegen huidkanker. Ben je vergeetachtig? Een goede tip is om een SPF spray te kopen van minimum factor 30 die je makkelijk in je tas kan stoppen.

Sport niet met make-up

Er is niets verstikkender voor je huid dan het sporten met foundation. Het maakt niet uit hoe non-comedogeen de formule is, het is nog steeds een recept voor acne. Je poriën openen natuurlijk een beetje meer als je zweet, dus je loopt het risico dat ze verstopt raken als er make-up wordt gedragen. Maak je huid schoon voordat je vertrekt naar de sportschool.

Gebruik vaker een gezichtsmasker

Als actieve meid, maakt je huid waarschijnlijk meer stress door (denk aan UV-schade door buiten te lopen). Geef het de liefde en verwennerij die het verdient en start een masker routine. Om te beginnen, koop je twee maskers: een voor hydratatie en een voor diepe reiniging, en gebruikt u ze twee keer per week. Het is een kleine stap voor een grote beloning: een verbetering van uw teint.

Douche zo snel mogelijk

Als je eenmaal bent afgekoeld na de training, ga je naar de douches en spoel je al dat zweet en vuil helemaal weg. Doe je dit niet, betekent dit gewoon dat je langer in je eigen vuil en transpiratie beweegt. Dit kan zelfs huidaandoeningen zoals eczeem of rosacea verergeren of veroorzaken.

Voor meer info, surf naar www.foreo.com 

TOP HAIR

TOP HAIR magazine komt 11 x uit per jaar en is het vakglossy voor ambitieuze kappers en saloneigenaren in de Benelux.

No Comments Yet

Comments are closed