Eén adres voor alle kappersbenodigdheden

Eén adres voor alle kappersbenodigdheden

Shop voor uw gemakt 24/7 online! Voor de professional die voordelig oxycreme en blondeerpoeder wil kopen. Geniet niet alleen van de beste kwaliteit van maar ook van onze zeer lage prijzen!

Het adres waar u alle bekende professionele kappersmerken onder één dak kunt vinden. Of u nu opzoek bent naar kleuringen, haarverzorgingsproducten, materialen, accessoires of een complete saloninrichting; Hair Mix is dé kappersgroothandel van Zuid-Nederland en hét servicepunt voor al je benodigdheden. Met onze vestigingen in Oeffelt, Venray, Eindhoven, Tilburg, Weert en Velp (gld) zijn wij goed vertegenwoordigd in Zuid-Nederland.

Al jaren lang is Hair Mix een gevestigde naam in de branche. In onze ruim opgezette winkels kunt u alles vinden op het gebied van haarmode en accessoires u heeft hierbij de keuze uit meer dan 50 professionele kappersmerken. Ook voor een uitgebreide educatie programma bent u bij ons aan het juiste adres. Voor vakkundig en persoonlijk advies staan wij natuurlijk altijd voor u klaar.

logo-hairmixBekijk hier de webshop:

HAIRMIX WEBSHOP

Sponsored content

Marit

Marit is beauty journalist en vormgever. Ze is de founder van WieWatHaar, een review- en inspiratieplatform over en voor de beauty branche. Daarnaast is ze redacteur voor TOP HAIR.

No Comments Yet

Comments are closed