Doevelaar Haarmode wordt THE HAIR. COLOR LAB

Doevelaar Haarmode wordt THE HAIR. COLOR LAB

Verrassend, nieuw, uitdagend en eigentijds; zo laat het concept van The Hair. Color Lab zich het best omschrijven. De eerste vestiging zal 1 februari 2020 worden geopend in het voormalige pand van Doevelaar Haarmode alwaar onze ervaren labbies (kleurspecialisten) voor jou klaar zullen staan.

De kracht van ons concept zit in het creatieve, kleinschalige en persoonlijke. Onze labbies nemen bewust de tijd voor onze klanten. Ook wanneer je terugkomt zullen zij steeds opnieuw ruim de tijd voor je nemen en de juiste behandeling voor jou vinden. Gewoon dezelfde kleur als de vorige keer kan natuurlijk, maar daar wordt niet zomaar van uitgegaan. Iedere keer zullen zij blanco de nieuwe afspraak ingaan. Onze Labbies geven jou het gevoel dat jij je gezien en belangrijk voelt in onze salon. De kleurspecialist is er tijdens je bezoek alleen voor jou. De kleurspecialisten van The Hair. Color Lab zijn stuk voor stuk creatieve professionals bij wie je met een gerust hart in de stoel kunt plaatsnemen. Laat ons het werk doen; sit back & relax, laat je verrassen en verwennen, dat is ons credo. Wat The Hair. Color Lab zo anders maakt, is dat we helemaal into haarkleuringen zijn. Ons doel is dat je de deur uitloopt met de perfecte coupe en van tevoren worden uiteraard jouw wensen, de mogelijkheden, de verzorgingsopties en de prijsstelling besproken. Haarkleuringen zijn tegenwoordig met alle daarbij komende technieken een specialisme op zich!


Onze labbies krijgen voordat ze starten in een The Hair. Color Lab salon een unieke opleiding die 2 weken duurt, zodat ze alle nieuwste kleurings-technieken en materialen kennen.


The Hair. Color Lab is flexibel in het maken van afspraken. Via onze app-service of andere sociale netwerken plan je makkelijk een afspraak in op een tijdstip dat het jou schikt. In sommige gevallen kan het gezien je huidige haarkleur en wensen handig zijn om foto’s te delen zodat onze labbies de juiste afspraak kunnen inplannen. Alleen knippen kan natuurlijk, maar er zal altijd eerst naar de conditie van de kleuring worden gekeken, dan wassen wij je haar en eventueel frissen wij de kleur weer wat op. Een coupe komt immers pas tot zijn recht wanneer het totaalplaatje klopt. Voor studenten hebben wij in ruil voor leuke selfies met onze labbies en sharen van ervaring korting op de kleuring. Kom gerust eens langs om te informeren!

Wij willen jou een moment gunnen voor jezelf; genieten en ontspannen. Daar staan wij voor! Het gaat om het creëren van een totaal gevoel. Wij hebben het goed gedaan wanneer jij ontspannen, tevreden en natuurlijk enthousiast over de behandeling weer naar huis gaat!


Team The Hair. Color Lab Hardenberg heet u van harte welkom!
Middenpad 2
7772 BW Hardenberg

TOP HAIR

TOP HAIR magazine komt 11 x uit per jaar en is het vakglossy voor ambitieuze kappers en saloneigenaren in de Benelux.

No Comments Yet

Comments are closed