Dit was TOP HAIR 2023

Dit was TOP HAIR 2023

TOP HAIR 2023: Het top evenement voor de sector biedt goed zaken doen en veel inspiratie Positieve sfeer, indrukwekkende shows en waardevolle input voor de kappersbranche.

TOP HAIR 2023 heeft opnieuw bewezen dat Düsseldorf dé hotspot is voor alle professionals in de kappersbranche. Het bevestigt daarmee haar leidende rol als vakbeurs. Afgelopen weekend kwamen maar liefst 26.000 vakbezoekers uit 39 landen naar de drie beurshallen. De bezoekers kwamen om zaken te doen en geïnspireerd te worden. Het aanbod omvatte zo’n 400 exposanten en merken uit 19 landen, met daarbij een topklasse showprogramma.

Kappersbenodigdheden, professionele haarverzorging en haarcosmetica, meubilair, professionele artikelen en diensten werden gepresenteerd. Hierbij was er een duidelijke scheiding tussen de bestel- en directe verkoopsegmenten. Dit werd zeer gewaardeerd door de bezoekers.

“TOP HAIR – DIE MESSE Düsseldorf heeft opnieuw indrukwekkend aangetoond dat het perfect voldoet aan haar functie als handels- en netwerkplatform. Ook is het een impuls generator met een eersteklas ondersteunend programma. Vooral tegen de achtergrond van de economische uitdagingen waarmee de sector wordt geconfronteerd. Hier kwamen exposanten en protagonisten uit de kappersbranche samen met belangrijke besluitvormers voor goede zakelijke discussies. Zij kijken met vertrouwen naar de toekomst,” zo vat TOP HAIR directeur Hannes Niemann samen.

TOP HAIR – DIE MESSE Düsseldorf heeft opnieuw aangetoond dat het perfect voldoet aan haar functie als handels- en netwerkplatform

“Het is ook indrukwekkend om te zien welk hoog niveau van kwaliteit en creativiteit de kappersbranche opnieuw heeft geleverd,” voegt Niemann toe. “Dit jaar heeft TOP HAIR Düsseldorf ook bewust de nadruk gelegd op een breed programma. Dit programma van kwalificatie en verdere training biedt kappersprofessionals veel tools om hun salons op de best mogelijke manier te kunnen promoten. Dit aanbod werd zeer goed ontvangen.”

TOP HAIR

TOP HAIR magazine komt 10 x uit per jaar en is dé vakglossy voor ambitieuze kappers en saloneigenaren in de Benelux.

No Comments Yet

Comments are closed