Deze herfst: Aveda congress 2021

Deze herfst: Aveda congress 2021
DOE MEE MET EEN NIEUWE DIGITALE ERVARING DIE ONGEVENAARDE TOEGANG BIEDT TOT PROFESSIONALS OVER DE HELE WERELD
Plant Beauty in the World met Aveda in september tijdens het ontzagwekkende eerste evenement voor professionals uit de industrie.
Een oproep aan alle salon- en spa-professionals, het wachten is voorbij! Tickets zijn nu beschikbaar voor Aveda Congress, het langverwachte branche-evenement dat in september terugkeert. Voor de allereerste keer kunnen deelnemers hun congreservaring aanpassen met spannende nieuwe interactieve en digitale ervaringsopties die beschikbaar zijn, waardoor het gemakkelijker dan ooit is om vanuit het comfort van uw huis toegang te krijgen tot artiesten, docenten en gastsprekers van wereldklasse.
Het Aveda Congress is een tijd van viering die de industrie van getalenteerde haar-, make-up- en huidverzorgingsprofessionals verbindt door middel van een gedeeld doel om voor de wereld te zorgen, en het meesterschap van enkele van de meest bekwame artiesten van over de hele wereld laat zien. Het evenement van dit jaar, met als thema Plant Beauty in the World, zal de aanwezigen vermaken, opleiden en inspireren door middel van ongelooflijke optredens en showcases op het podium, boeiende gastsprekers, informatieve workshops en cursussen en ongeëvenaarde retail- en productervaringen. Aveda verwelkomt alle professionals uit de industrie om deel te nemen, ongeacht hun band met het merk.
Aveda Congress 2021 Gastartiesten zijn onder meer:
Antoinette Beenders, Sam Bell, Ian Michael Black, Bea Carmichael, Ricardo Dinis, Naomi Dove, Renée Gadar, Janell Geason, Heggy Gonzalez, Robert Grimes, Masa Honda, Laurent Philippon, Allen Ruiz, Salon Spa W, Van Michael Salon Team, X-Presion en meer worden aangekondigd!
Digitaal congress
Het digitale congres van Aveda, die plaatsvindt van 26-27 september 2021, stelt professionals over de hele wereld in staat om verbinding te maken en deel te nemen aan dit eersteklas evenement met exclusieve presentaties en inhoud in een nieuwe online setting. Deelnemers hebben toegang tot mainstage-presentaties, exclusieve toegang achter de schermen, modefilms, technische instructievideo’s, door kunstenaars geleide technische workshops en interviews. Deze digitale ervaring omvat ook groepschats, interactieve paneldiscussies, gesprekken met experts van Aveda en nog veel meer.
De tickets tickets zijn beschikbaar voor individuen ($149-$199) en salon groepsarrangementen (5-9 medewerkers: $750 | 10-19 medewerkers: $1.500 | 20-50 medewerkers: $3.000). De digitale ervaring en on-demand programmering zijn beschikbaar tot 31 oktober 2021.
Ga voor meer informatie en om tickets voor Aveda Congress te kopen naar AvedaCongress2021.com
Voor meer info kijk ook onder het kopje evenementen.
TOP HAIR

TOP HAIR magazine komt 10 x uit per jaar en is dé vakglossy voor ambitieuze kappers en saloneigenaren in de Benelux.

No Comments Yet

Comments are closed