De 30ste editie van de Coiffure Award is nu open voor inschrijving.

De 30ste editie van de Coiffure Award is nu open voor inschrijving.

 HET MEEST SPANNENDE & SPECTACULAIRE EVENT UIT DE BRANCHE! 

 De Coiffure Award is de belangrijkste onderscheiding binnen de Nederlandse kappersbranche en wordt georganiseerd door Schwarzkopf Professional, ondersteund door de ANKO en mediapartner Coiffure Media Group. Deze branche-overkoepelende wedstrijd staat open voor àlle kappers werkzaam in Nederland. Een nominatie voor een van de dertien categorieën is vergelijkbaar met de prestige van een Oscarnominatie; het geldt als internationaal keurmerk voor uitgesproken professioneel talent. Het winnen van één van de Coiffure Awards, uiteenlopend van Young Talent tot de ultieme Hairdresser of the Year-titel, is bepalend voor de carrière van de betreffende kapper en de reputatie van zijn of haar salon. Juliette den Ouden van JDO Academy uit Amsterdam ontving op 12 september jl. de ultieme onderscheiding, zij werd uitgeroepen tot Hairdresser of the Year 2020/21. 

Op maandagmiddag 25 oktober wordt de Coiffure Award 2022 KICK OFF in de Academy Schwarzkopf te Werkendam georganiseerd. Belangrijke onderwerpen die de revue passeren: hoe plan je een shoot, wat is je budget, hoe stel je een team samen, hoe begin je? Interessant voor nieuwe deelnemers, maar eigenlijk voor alle geinteresseerden, hèt netwerk event van dit najaar! 

Komend jaar viert de Coiffure Award haar 30ste editie! Wie zullen op 15 mei 2022 die felbegeerde Coiffure Awards in ontvangst nemen? Deelnemers worden uitgedaagd hun vakmanschap en 

 creativiteit te laten zien. Naast de award en eeuwige roem kunnen de winnaars rekenen op heel veel publiciteit. Een deskundige en onafhankelijke jury beoordeelt elk jaar de fotosets. Er wordt kritisch gekeken naar het totaalbeeld: De combinatie van haar, visagie, styling en fotografie. Het thema van dit jaar is: ‘Craft the future’. Doe mee en bepaal de toekomst! De 30ste editie van de Coiffure Award is nu open voor inschrijving. Via Coiffure Award kunnen deelnemers zich aanmelden. 

De uiterste inzenddatum voor de foto’s is vrijdag 31 januari 2022. 

TOP HAIR

TOP HAIR magazine komt 11 x uit per jaar en is het vakglossy voor ambitieuze kappers en saloneigenaren in de Benelux.

No Comments Yet

Comments are closed