Cosmo Hairstyling IJmuiden wint Olaplex Social Media Award

Cosmo Hairstyling IJmuiden wint Olaplex Social Media Award

Cosmo Hairstyling IJmuiden heeft de Olaplex Social Media Award gewonnen. Het team van hairstylisten sleepte de prijs in de wacht met een Instagram-post die in vier stappen toont hoe stylisten een fuchsia-kleurig kapsel transformeerden tot een naturel look met highlights.

De vakjury, bestaande uit Daniëlle Kil-Sant en Dennis Kil, hoofdredactie van kappersvakblad Tribute, beautyvlogger Lily Like en Olaplex-specialiste en educator Sam Sawyers, selecteerde uit ruim 1.000 inzendingen de 20 beste posts. De post van Cosmo Hairstyling IJmuiden behoorde tot de 20 beste inzendingen, omdat het haar er ondanks de intensieve kleurbehandeling gezond en natuurlijk uitziet. Een publieksjury stemde vervolgens op de post met de mooiste metamorfose. Met de Social Media Contest onderstreept Olaplex de deskundigheid en creativiteit van de salons die bij het merk zijn aangesloten. Olaplex is een gepatenteerd product dat kappers aan een kleurbehandeling toe kunnen voegen om het haar te helpen herstellen van een chemische behandeling, zoals een kleuring. Met deze innovatie heeft het merk in korte tijd grote bekendheid binnen de kapperswereld verworven.
Het team van Cosmo Hairstyling IJmuiden wint een training van Olaplex-specialiste en educator Sam Sawyers. Op dinsdagmiddag 3 oktober reikt Olaplex Nederland de Social Media Award uit in de salon.  Het team wordt dan opgehaald door een limousine waarna ze uit eten gaan en de winst gaan vieren.
 

Over Cosmo Hairstyling

Cosmo Hairstyling gelooft dat je met de perfecte haarstijl je look pas écht compleet maakt. De Cosmo Touch-up, de service waarmee razendsnel een perfecte look wordt gecreëerd, is inmiddels uitgegroeid tot een waar begrip. Het concept biedt uitkomst op elk moment en voor elke gelegenheid en slaat aan bij een groot publiek; van fashion influencer tot drukke zakenvrouw. Met zo’n 70 salons verspreid door het hele land is Cosmo Hairstyling een toonaangevende kappersformule op het gebied van kleuren en stylen. Met een eigen opleidingsinstituut (Wave Academy) zijn de stylisten altijd op de hoogte van de laatste trends en technieken. Service en kwaliteit staan voorop “to make you shine all the time”.

 

www.cosmohairstyling.com

TOP HAIR

TOP HAIR magazine komt 11 x uit per jaar en is het vakglossy voor ambitieuze kappers en saloneigenaren in de Benelux.

No Comments Yet

Comments are closed