Confetti & Bubbles bij opening KAO Academy

Confetti & Bubbles bij opening KAO Academy

Afgelopen maandag 11 januari was de opening van de nieuwe KAO Academy aan de nu al hippe Houthavens in Amsterdam. Natuurlijk was TopHair er ook bij!

KAO – Goldwell en KMS – zijn het jaar goed begonnen! Een nieuwe academy in de hoofdstad én nog meer Amsterdamse betrokkenheid door de kersverse sponsoring van de Amsterdam Fashion Week die momenteel gaande is. Er wordt duidelijk een andere koers gevaren en dat belooft nog veel goeds.

2

Industriële uitstraling

Guy Sarlemijn tekende voor de interieurinrichting en het resultaat mag er zijn. Het is een nieuw gebouw, maar dankzij slimme aanpassingen heeft het meer weg van een pas gerenoveerd pakhuis, zoals je ze een stukje verderop de kade veel ziet. Baksteen, beton en leren banken in warme kleuren, afgewisseld met grijs metaal. De plek ademt ‘broedplaats’ en dat is precies wat er in deze academy moet gaan gebeuren. Creatieve talenten die samen tot nieuwe hoogten gaan komen. De randvoorwaarden zijn daar in ieder geval voor aanwezig.

3

Internationale allure

KAO heeft al een academy in Apeldoorn. Maar zoals ze zelf al aangaven, past een plek in Amsterdam beter op de internationale kaart tussen steden als Berlijn en Barcelona. Hierdoor is internationale uitwisseling van talent makkelijker en aantrekkelijker geworden. Ook voor de spreiding in het land is het een stap vooruit, zodat kappers uit de Randstad sneller bij hun training kunnen zijn. En dat blijkt, want de eerste seminars zijn al helemaal volgeboekt!

Op 18 januari start het educatieve jaar met een meteen al volgeboekt seminar van Goldwell: FoilingMastery. Op de agenda staan vele toppers uit het programma, waaronder ook seminars uit het succesvolle Master Colorist Program. Ook KMS stylisten kunnen volop inspiratie opdoen in Amsterdam, zoals onder andere bij de IQ Cutting Method op 21 februari.

4

Christel Grootentraast bracht een toast uit en de confetti ging los …

TOP HAIR

TOP HAIR magazine komt 11 x uit per jaar en is het vakglossy voor ambitieuze kappers en saloneigenaren in de Benelux.

No Comments Yet

Comments are closed