Bondi Sands lanceert nieuwe zelfbruiningsrange Pure

Bondi Sands lanceert nieuwe zelfbruiningsrange Pure

Pure, Bondi Sands’ beste zelfbruinende assortiment tot nu toe, combineert de iconische Bondi Sands-glans met huidvriendelijk hyaluronzuur voor hydratatie, vitamine C voor glans en vitamine E voor herstel. Pure is verpakt in ethisch verantwoorde, 100% recyclebare verpakkingen om de impact op het milieu te beperken.

Om de transparantie van dit assortiment te benadrukken, zijn alle ingrediënten en de werking ervan terug te vinden op verpakking. Het Pure-assortiment is dermatologisch getest en geschikt voor de gevoelige huid. Het is geur-, kleur- en sulfaatvrij en perfect voor mensen die op zoek zijn naar een duurzaam alternatief om hun schoonheidsroutine aan te vullen zonder in te boeten op de kwaliteit van hun teint. Het is de Australische tan, verantwoordelijk verpakt en geschikt voor alle huidtypes.

PURE SELF TAN FOAMING WATER
Verkrijgbaar in LICHT/MEDIUM en DONKER

Ons Foaming Water is ontworpen om een natuurlijke, gebruinde teint te creëren in slechts 6-8 uur. Het product bevat geen kleurstof en hoeft niet afgespoeld te worden. De verpakking bevat geen metaal en is 100% recyclebaar en gemaakt van gerecycled materiaal. Voor het beste resultaat raden we aan het product niet te schudden. De extra lucht in de fles is nodig om de perfecte schuimtextuur te creëren, waardoor het product gemakkelijk is aan te brengen.
200 ML | €22.99

PURE GRADUAL TANNING LOTION
Geschikt voor ALLE HUIDTINTEN

Onze Gradual Lotion wordt snel opgenomen door de huid, hydrateert en is perfect voor het opbouwen van een geleidelijke teint. De lotion bestaat bovendien uit huidvriendelijke ingrediënten. De Gradual Lotion kan op zichzelf gebruikt worden om een geleidelijk teint op te bouwen. We adviseren om het product dan dagelijks aan te brengen voor een periode van 3 dagen achtereenvolgend. Om je gebruinde teint te onderhouden, kan je het product vervolgens mengen met je favoriete Bondi Sands zelfsbruiningsproduct.
100 ML | €18.99

PURE SELF TANNING DROPS
Geschikt voor ALLE HUIDTINTEN

Ervaar een diepe, gebruinde gloed in slechts 6-8 uur met onze zelfbruinende druppels die je kunt opbouwen en aanpassen. Onze niet-comedogene druppels zijn beschikt voor alle huidtinten. Voor het moeiteloos aanbrengen van het product, meng je de druppels met je moisturizer, waarbij de druppels de intensiteit van je teint vergroten. Voor de beste resultaten gebruik je de druppels op een schone, droge huid en was je je handen grondig na gebruik.
40 ML | €20.99

PURE SELF TANNING SLEEP MASK
Geschikt voor ALLE HUIDTINTEN

Word wakker met een stralende, gehydrateerde huid met ons Self Tanning Sleep Mask. Deze diep voedende, rijke, hydraterende crème is niet-comedogeen en dermatologisch getest en kan worden aangebracht als nachtcrème voor het slapen gaan. Het is geschikt voor mensen met een gevoelige huid. Gebruik op een schone, droge huid en laat 6-8 uur inwerken voor de beste resultaten. Was je handen grondig na gebruik.
75 ML | €20.99

PURE SELF TANNING FACE MIST
Geschikt voor ALLE HUIDTINTEN

Onze Self Tanning Face Mist zorgt voor een onmiddellijke hydratatieboost om je huid te laten stralen. Deze superfijne mist is niet-comedogeen en geschikt voor alle huidtinten. De Face Mist is licht, hydraterend en kan
zowel overdag als ‘s nachts aangebracht worden. Onze mist heeft een innovatieve spuitkop zonder metaal, wat het product 100% recyclebaar maakt en aanbrengen makkelijk vergemakkelijkt. Gebruik op een schone, droge huid en laat 6-8 uur inwerken voor de beste resultaten. Was je handen grondig na gebruik.
70 ML | €20.99

TOP HAIR

TOP HAIR magazine komt 11 x uit per jaar en is het vakglossy voor ambitieuze kappers en saloneigenaren in de Benelux.

No Comments Yet

Comments are closed