BIZARRE NOZOMI

BIZARRE NOZOMI

BIZARRE NOZOMI is geïnspireerd van de jaren 80 & 90 Japanse ‘Cyberpunk’ tijdperk en het post-nucleaire aanval van Hiroshima. Afgelopen week stuurde Sonu Herrera van Archives.studios zijn werk voor zijn BIZARRE NOZOMI collectie naar ons door. Deze collectie is gemaakt voor Royal Academy Antwerp ⁠

De looks draait puur om De-constructie of laten we het een ‘RAW’ gehalte noemen. Hier werken we met ‘unmade’ looks. Compleet het tegenovergestelde van wat we de afgelopen decennia zien, omdat we het echtheid en emoties naar boven willen halen van de looks.

Het was in samenwerking met een eindejaar student van de modeacademie van Antwerpen genaamd Taehyeok Gong waar hij mij verantwoordelijk stelde voor het haar. Dit werd tevens ook gepresenteerd als zijn master eindwerk dat werd tentoongesteld voor juryleden als Walter van Beirendonck, Demna van Balenciaga en veel andere bij SHOWWW22 aan de Antwerpse Waagnatie.

Dit heeft zodanig ook een plaats gekregen in verschillende online artikelen bij Vogue in Italië, fashion united,etc.

Wat we op het straatbeeld zien, is ook perfect toelaatbaar op de catwalk. Uiteraard met de bedoeling om het aan andere kappers aan te leren en het te kunnen verwerken naar hun cliënteel.

Hier wil ik graag de looks naar boven die het minimum van effort vraagt voor zowel de kapper als de klant. 

 

TOP HAIR

TOP HAIR magazine komt 10 x uit per jaar en is dé vakglossy voor ambitieuze kappers en saloneigenaren in de Benelux.

No Comments Yet

Comments are closed