BarberSociety Live 2017

BarberSociety Live 2017

Vorig jaar was de BarberSociety Live helemaal uitverkocht en vanwege dit grote succes komt er op 25 juni een vervolg!

Hét ‘Barbers only’ event gaat plaatsvinden in ‘Zuiveringshal West’ van de Westergasfabriek in Amsterdam. Een grotere locatie dan 2016 die ruimte biedt aan meer bezoekers én deelnemers. De organisatie geeft het event een meer internationaal karakter door nog meer Barber teams uit het buitenland bij het programma te betrekken en door promotie buiten Nederland. Daarnaast wordt dit jaar een ‘BSL People’s Choice Barbershop-award’-supported by Wahl uitgereikt.

Opzet

De opzet van BarberSociety Live 2017 blijft hetzelfde, dat was immers een belangrijk onderdeel van het succes. Een stoere locatie waar Barbers en Herenkappers zich kunnen onderdompelen in een festival sfeer met verschillende shows, seminars, demo’s en productpresentaties onder genot van een Affligem biertje (of whisky), goede happen en muziek. 

DSC_0079 

BarberSociety Live is dé ontmoetingsplek voor Barbers & Herenkappers, een ongedwongen setting waar ‘ouwehoeren’ over het Barbervak voorop staat, is dan ook belangrijk. Initiatiefnemer Marc van de Hare

Programma

DSC_0020Aan een inspirerend, internationaal programma wordt had gewerkt. UK iconen als de legendarische Barber Chris Foster en het Engelse Barber team The B.O.M.B. Squad zijn weer van de partij, maar ook educator Sid Sottung en upcoming UK talent Sam Wall. Uniek dat Barbers uit diverse landen op zondag 25 juni bij elkaar komen.

Naast plezier, is kennis uitwisselen en inspiratie opdoen minstens zo belangrijk. Daarom hebben wij dit jaar ook een Open Podium waar Barbers hun skills kunnen laten zien. Initiatiefnemer Marc van de Hare

BSL People’s Choice Barbershop-supported by Wahl

DSC_0056Dit jaar wordt de ‘BSL People’s Choice Barbershop-Award 2017’-supported by Wahl uitgereikt aan de barbershop met de hoogste score op het inspiratie- en reviewplatform WieWatHaar.nl. Nederlandse barbershops die BarberSociety Live bezoeken, worden geactiveerd om hun klanten reviews te laten schrijven.

Deze prijs helpt barbershops zich te onderscheiden en zichzelf op de kaart te zetten. Online zichtbaarheid is in deze tijd heel belangrijk en wij zijn blij dat wij door de samenwerking met WieWatHaar.nl en de ondersteuning van Wahl hieraan kunnen bijdragen en deze award aan het BSL programma kunnen toevoegen. Initiatiefnemer Marc van de Hare

PRAKTISCHE INFORMATIE

Zondag 25 juni 2017 | 11.00 – 18.00 uur

Zuiveringshal West, Westergasfabriek, Amsterdam

www.barbersociety.info 

Tickets

Alleen online beschikbaar via de website. Early Bird tickets a € 65,- tot 15 april (leden BarberSociety), vanaf 15 april tickets a € 75,- incl. BTW. Toegang alleen voor Barbers & Herenkappers (mannen en vrouwen) werkzaam in een Barbershop (geen gemengde salon).

Marit

Marit is beauty journalist en vormgever. Ze is de founder van WieWatHaar, een review- en inspiratieplatform over en voor de beauty branche. Daarnaast is ze redacteur voor TOP HAIR.

No Comments Yet

Comments are closed