Barber College lanceert training Advance Allround Herenkapper in 10 weken

Barber College lanceert training Advance Allround Herenkapper in 10 weken

Amsterdam, 18 april 2022 – Barber College is met 12 trainingslocaties in Nederland & België dé heren-vak opleider in beide landen. Al sinds 2011 organiseren zij workshops en salontrainingen voor kappers. Uniek is het nieuwe programma Advance Allround Herenkapper/Barber in 10 weken.

“In de afgelopen jaren hebben wij vele kappers de fijne kneepjes van het heren-vak mogen bijbrengen. Op onze trainingslocaties in beide landen en on-route op locatie bij salons voor grotere teams. In één avond geven wij praktisch handvatten mee, die de kapper de volgende dag direct tot uitvoer kan brengen. Met het intensieve 10 weekse programma Advance Allround Herenkapper stomen wij de kapper klaar op alle vlakken van het heren-vak” – Johan Denekamp, founder Barber College

 

Het programma biedt een breed scala aan technieken. Een exclusief programma voor maximaal 4 cursisten. Een hele kleine groep, dus veel persoonlijke aandacht. Ideaal voor kappers die hun vaardigheden en technieken willen ontwikkelen tot een allround en complete vakspecialist. Iedere week wordt er een techniek uitgelegd en laten onze trainers zien hoe je deze uitvoert. Ook ga je zelf aan de slag met een meegebracht model. Een echte hands-on training dus in de vorm van een Look, Learn & Do. De trainingen worden gegeven op 10 verschillende locaties door top barbers die nationaal en internationaal gewerkt hebben.

De locaties waar kappers zich voor in kunnen schrijven zijn: Amsterdam, Antwerpen, Groningen, Coevorden, Lelystad, Ede, Beek, Breda, Lummen en Kortrijk.

Deze intensieve allround 10weekse is speciaal voor kappers die zich willen onderscheiden van de rest en intensief getraind willen worden. Bij volledige afronding van het programma ontvang je een mooi certificaat!

Het programma zal aanvangen in september ’22 en gegeven worden op dinsdagavonden van 19.00 tot 22.30 uur.

Meer info: Advance Allround Herenkapper – Barber College

TOP HAIR

TOP HAIR magazine komt 10 x uit per jaar en is dé vakglossy voor ambitieuze kappers en saloneigenaren in de Benelux.

No Comments Yet

Comments are closed