Angelo Seminara verrast met Star Icon Collectie 2017

Angelo Seminara verrast met Star Icon Collectie 2017

Star Icon is de nieuwe Davines S/S collectie, moderne coupes met tijdloze charme. De collectie is een uitnodiging om jezelf te uiten, om moedig genoeg te zijn om je eigen persoonlijkheid in visuele vorm weer te geven met stijl en elegantie.

In deze collectie is Davines Artistic Director Angelo Seminara geïnspireerd door de bekendste diva’s uit de wereld van de kunst, muziek en entertainment. Beginnend met de jaren ’20 tot aan de jaren ’80, heeft Seminara de geheimen van unieke en tijdloze vrouwen onthuld en ontdekte dat de sleutel tot hun charme tijdloosheid is. Tevens, is actueel zijn en toch verder gaan dan mode altijd al onze mantra. De Davines stijl promoot een tijdloze fascinerende schoonheid.

Davines-02

De intense, heldere en levendige kleuren van de collectie zijn ontwikkeld met het nieuwe kleuringssysteem Mask with Vibrachrom van Davines voor eindeloze esthetische effecten met prachtige resultaten. De kleuren in deze collectie bevatten ook de nieuwe ‘’as’’ nuances, het laatste antwoord op de toenemende vraag naar koele en verfijnde tinten en reflecties.

Davines-01Deze kleurlijn biedt verbeterde verzorging, buitengewone glans en langhoudende kleur omdat het pigment de haarstructuur gelijkmatiger doordringt. Om de kleur en glans te behouden raden wij het gebruik aan van Minu/ Post Colour Treatment, onderdeel van de Essential Haircare Minu familie voor gekleurd haar. Dit verheldert en fixeert kleur waardoor de haarstructuur compacter wordt en de houdbaarheid van glans en kleur verbetert.

Star Icon is een collectie die de tijd overtreft en altijd modern is dankzij de frisse en easy-to-wear creaties. Een collectie van toepasbare en moderne coupes en make-up die soms duidelijk aanwezig en soms natuurlijk is, het versterkt of accentueert subtiel de kenmerken van de diva’s.

Credits: Hair: Angelo Seminara, Davines Artistic Director | Colour: Edoardo Paludo Davines International Creative Colour Ambassador | Make Up: Laura Dominique | Photographer: Andrew OToole | Stylist: Niccolò Torelli
Marit

Marit is beauty journalist en vormgever. Ze is de founder van WieWatHaar, een review- en inspiratieplatform over en voor de beauty branche. Daarnaast is ze redacteur voor TOP HAIR.

No Comments Yet

Comments are closed