A dog says woof

A dog says woof

Er is een nieuw merk op de markt, dat niet alleen lief is voor het haar, maar ook voor jouw trouwe viervoeter. A dog says woof is een luxe verzorgingslijn voor honden en dit jaar ook te vinden in high-end kapsalons! A dog says woof combineert de passie voor cosmetica en huisdieren. Vanuit een duurzame gedachte en om de kwaliteit te waarborgen, wordt alles in Nederland gemaakt.

De naam A dog says woof is een ode aan de kindertijd van de eigenaar Peter Kremer. Zittend op schoot bij zijn moeder, leerde hij als peuter de eerste lessen over dieren uit een prentenboek. Zo leerde hij dat de hond woef zegt en de poes miauw. “Ik denkt dat toen, op mijn moeders schoot, mijn passie voor honden al is ontstaan. Daarom zijn de etiketten op onze flacons geïnspireerd op de getekende honden uit mijn prentenboek van vroeger.”

Salonproducten

Voor de salon hebben ze een portfolio van 3 producten:

  • All Soft Shampoo 500 ml – een rijke, luxueuze shampoo met een milde en toch grondige reiniging. Kalmeert de huid en voedt de vacht.
  • So White Shampoo 500 ml – speciaal ontwikkeld om de witte vacht te verfrissen en (gele) vlekken te verwijderen.
  • Conditioning Spray 250 ml – een 2-in-1 product. Het is een ‘parfum’ en leave-in conditioner in één.

De 2 shampoos en conditioning spray zijn 100% veganistisch, vrij van parabenen en siliconen en afgestemd op de pH-waarde van de hondenhuid.

Sinds de lancering in februari dit jaar, zijn de producten naast Nederland ook in Scandinavië, Cyprus en Griekenland in dierenspeciaalzaken, trimsalons en high-end kapsalons verkrijgbaar.

Zij hebben succesvolle voorbeelden van salons die hun product hebben opgenomen en verkopen aan hun cliënten, die hondenbezitter zijn. Bijna één op de vijf huishoudens heeft een hond, een aantrekkelijke kans voor extra productverkoop voor de kapper!

www.adogsayswoof.com

TOP HAIR

TOP HAIR magazine komt 11 x uit per jaar en is het vakglossy voor ambitieuze kappers en saloneigenaren in de Benelux.

No Comments Yet

Comments are closed