MARC INBANE is een Nederlandse fabrikant, gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren en verkopen van luxe cosmetische producten. De distributie hiervan gebeurt zowel nationaal als internationaal.

Ontstaan van MARC INBANE
Na het missen van hun vlucht op Amsterdam Schiphol zaten Ingo, Bart en Nele, wachtende op hun volgende vlucht, de tijd te veraangenamen met het observeren van voorbij lopende mensen. Al snel viel hun de uitstraling en houding van de vertrekkende en terugkerende reizigers op. De terugkerende reizigers zagen er stralend, gebruind en gezond uit, wat van positieve invloed op hun houding was.

Door het drukke en gehaaste leven, de beperkte zonuren en/of schadelijke UV-stralen in eigen land, is het vaak lastig om op een gezonde manier een mooie vakantiekleur te verkrijgen en te behouden. Zo is het idee voor de natural tanning spray ontstaan. Een manier om op een makkelijke, gezonde en veilige wijze het gehele jaar door van een natuurlijke teint te genieten!
INgo, BArt en NEle hebben hun namen door elkaar gehusseld en al snel was MARC INBANE geboren!
Geboortedatum: 21 April 2012.

NATURAL TANNING SPRAY
De Award-winning natural tanning spray werkt snel en eenvoudig. U kunt het makkelijk zelf aanbrengen en het resultaat is een gezonde en natuurlijke egaal gebruinde huid. De natural tanning spray is verrijkt met plantaardige, voedende en authentieke ingrediënten waaronder Aloë Vera & Ginkgo.
• Gezonde, veilige en natuurlijke tanning spray
• Eenvoudig zelf aan te brengen
• Droogt snel en zonder vlekken
• Tot 5 dagen een vakantiekleur
• Geschikt voor alle huidtypes en het gehele lichaam
• Één flacon is tot 60 keer te gebruiken voor gezicht en decolleté (1 jaar met één flacon)
• Geeft een puur en egaal resultaat, dus géén worteleffect
• Natuurlijke en voedende ingrediënten, waaronder Aloë Vera en Ginkgo
• Geen schadelijke UV stralen van de zon of de zonnebank
• Dermatologisch getest en vrij van parabenen

GLOVE
Speciaal voor onze natural tanning spray hebben wij een glove ontwikkeld om de spray op moeilijk bereikbare plekken (bijvoorbeeld de achterkant van uw armen en benen) zelf eenvoudig aan te kunnen brengen. De MARC INBANE glove is van een uitstekende kwaliteit. Dankzij de fijne en geperfectioneerde microvezelstructuur wordt de natural tanning spray egaal verspreidt over de huid, waardoor er géén vlekken of strepen zullen verschijnen.

Gebruik:
Spray gelijkmatig de natural tanning spray over de gehele oppervlakte van de glove en wrijf met vloeiende bewegingen over de huid. De spray trekt vervolgens mooi en egaal in de huid en zorgt voor een prachtig gebruinde teint.
Tip: de glove kan ook gebruikt worden voor het gezicht en decolleté.

Kwaliteit:
De MARC INBANE glove is van de beste kwaliteit, voelt zacht en comfortabel aan, heeft een sterke vezel en laat géén pluizen achter. Daarnaast is de glove gemaakt van duurzaam materiaal.
• Geschikt voor zowel links- als rechtshandigen
• Handige ophanglus
• Wasmachinebestendig tot 30°C
• Wij raden het gebruik van een droogtrommel of wasverzachter af, voor het behoud van een langdurige kwaliteit

LET’S GO TO THE BEACH, EACH…

MARC INBANE komt dit zomerseizoen met het perfecte accessoire om je beach-look helemaal in stijl af te maken: De chique maxi-shopper!

Deze chique maxi-shopper is natuurlijk niet alleen de final touch op je strandoutfit maar ook erg handig om mee te nemen als bijvoorbeeld je handbagage op weg naar je favoriete zomerbestemming, óf gewoon als je weer eens iets teveel mee wilt nemen…

Bij iedere aankoop van één flacon MARC INBANE natural tanning spray (200ml) + één MARC INBANE glove ontvang je nu tijdelijk deze exclusieve beach bag cadeau!
Vanaf half mei verkrijgbaar in de salons en op de website van MARC INBANE. 

Wil je nog meer informatie en/of nieuwsgierig geworden naar welke producten
MARC INBANE nog meer te bieden heeft? Kijk dan op de website: www.marcinbane.com

 

TOP HAIR

TOP HAIR magazine komt 11 x uit per jaar en is het vakglossy voor ambitieuze kappers en saloneigenaren in de Benelux.

No Comments Yet

Comments are closed