VERWEN JE HUID DEZE HERFST METEEN 10-DAAGSE KUUR

VERWEN JE HUID DEZE HERFST METEEN 10-DAAGSE KUUR

De zomervakantie is voorbij en we willen er graag zo lang mogelijkstralend uitzien. Tijdens de herfst begint onze zongebruinde kleur te vervagen, de huid verliest zijn glans en wordt minder stralend. Seizoenswisselingen zijn periodes waarin ook onze huid moet wennenaan temperatuurschommelingen en zich dus moet aanpassen.

Er gaat niets boven de tijd te nemen voor eenkuur! Tijdens de zomer wordt onze huidblootgesteld aan heel wat agressie: uv-stralen,wind, zeewater, chloor van zwembaden. Dehuidbarrière raakt hierdoor beschadigd:toxische stoffen en vrije radicalen verstoppenonze cellen en veroorzaken oxidatieve stress.Tegelijkertijd wordt de microcirculatievertraagd en worden cellen minder goedvoorzien van voedingsstoffen en zuurstof.

Resultaat: onze cellen werken minder goed. De celvernieuwing isvertraagd en dode cellen worden minder snel verwijderd. Ze stapelenzich op aan het huidoppervlak en veroorzaken een doffe teint. In dediepere lagen van de opperhuid neemt de productie van hyaluronzuur,collageen en elastine af, dit merk je duidelijk aan je huid.

WAT IS DE OPLOSSING?

Verkrijgbaar bij Ici Paris XL, www.iciparisxl.nl & www.filorga.com. Beeldmateriaal is op aanvraag verkrijgbaar.Youssra Benaya – youssra@mooitheagency.com / +31 20 60 60 773

*De efficiëntie van een cosmetische behandeling waarvan de formule is samengesteld uit 50 geïntegreerde ingrediënten met eendagelijkse dosis die overeenkomt met die van één meso-injectie. De meso-injectie werd oorspronkelijk ontwikkeld door FILORGA.

Verwen je huid met een 10-daags NCEF-SHOTkuur om de huid een echte boost te geven. Dekuur is een ultra-geconcentreerd NCEF, gelijk aanéén meso-injectie*, om de huidkwaliteit teverbeteren en tekenen van huidveroudering tecorrigeren (rimpels, stevigheid, stralende teint). Inslechts 10 dagen is de huid intensiefgeregenereerd, gladder, steviger en stralender.

NCEF-SHOT wordt ‘s ochtends en ‘s avondsaangebracht op het hele gezicht, de hals endecolleté, vóór het serum of de crème. Dithoogstaande, polyrevitaliserende concentraat iseen veelzijdige verzorging die in elke routinekan worden opgenomen. Ideaal te combinerenmet de SCRUB & MASK (2 maal per week) dieervoor zorgt dat alle dode huidcellen wordenverwijderd dankzij de exfoliërendeperlietbolletjes.

RESULTAAT

De huid is gerevitaliseerd, stralend en de huidkorrel is regelmatig. Deteint krijgt een echte boost!

TOP HAIR

TOP HAIR magazine komt 10 x uit per jaar en is dé vakglossy voor ambitieuze kappers en saloneigenaren in de Benelux.

No Comments Yet

Comments are closed