The Hair Mix Barber Experience

The Hair Mix Barber Experience

Vanuit een prachtige locatie in Eindhoven organisereert Hair Mix zijn eerste Barber Experience!

Tijdens deze bijzondere avond die de opzet heeft van een festival nemen wij iedereen mee in de wereld van de Barbers!
De Barber Experience zal in het teken staan van opscheer technieken, strakke lijnen, baarden en de algemene verzorging van de man.

Vanaf drie verschillende podiums is er veel te zien. De heren van Barbershop The Daltons zullen inspirerende dingen laten zien op het hoofdpodium. Deze stoere heren hebben al een aardige reputatie opgebouwd mede doordat er vele bekende voetballers over de vloer komen. Tegen over het hoofdpodium is een tribune aanwezig met 170 zitplaatsen. Onze cameraman zal gedurende deze show alles live filmen en laten zien wat er gebeurt op een groot videoscherm.barber experience 2

Ook Wahl Nederland pakt flink uit met een grote stand waar veel te zien is en technische informatie wordt gegeven.
Het tweede podium wordt gepresenteerd door Wahl en beloofd spectaculair te worden. De stoere Barbers van Wahl laten graag nieuwe technieken zien waaronder lang haar knippen met een tondeuse!

Vanaf het derde podium presenteert het mooie Barber merk Buddy Tantino zichzelf. Buddy Tantino is een stoer Amerikaans Barber merk en wordt al jaren gebruikt door vele Amerikaanse Barbers. De Buddy Tantino Barber is een absolute kenner van het merk en is een kei in het stylen. Hij laat graag zien wat de absolute trends zijn op het gebied van stylen. Dit wil je niet missen.
Ook op het gebied van baardverzorging zal het merk Manbitious jullie niet teleurstellen. Als je tips en inspiratie zoekt op het gebied van baardverzorging, dan moet je zeker een bezoekje brengen aan de stand van Manbitious.

Ook het mooie merk Morgan’s pomade mag niet ontbreken, dit Engels authentiek Barber merk zal met een prachtige stand alles laten zien wat ze in huis hebben. Benieuwd welke mooie producten allemaal te verkrijgen zijn en hoe een product voelt of ruikt? Bezoek dan zeker de stand van Morgan’s pomade.

Kortom de Barber Experience beloofd een spectaculair en vernieuwd evenement te worden.

Datum:  Maandag 10 april 2017
Locatie: Natlab Strijp-S Eindhoven (Kastanjelaan 500 Eindhoven)
Kosten: € 45,45 exclusief BTW. ( inclusief BTW 55,- )
Aanvang: 19:00 uur tot 23:00 uur

http://www.hairmix.nl/barber-experience/ – voor de aankoop van kaartjes.

TOP HAIR

TOP HAIR magazine komt 11 x uit per jaar en is het vakglossy voor ambitieuze kappers en saloneigenaren in de Benelux.

No Comments Yet

Comments are closed