The Color opent derde salon in Amsterdam

The Color opent derde salon in Amsterdam

2017 was een belangrijk jaar voor haarkleurconcept The Color, en 2018 belooft nog beter te worden. The Color breidt uit, en verovert langzaam heel Amsterdam.
Haarlemmerdijk

De vierde The Color salon heeft zojuist haar deuren geopend, en wel aan de Haarlemmerdijk 94 in hartje Amsterdam. Dit is de derde The Color salon in de hoofdstad, en de eerste salon in het centrum van Amsterdam. Andere salons zijn te vinden aan de Van Woustraat, de Bilderdijkstraat en aan de Kannenmarkt in Nijmegen.

About The Color

The Color is het eerste salonconcept in Nederland waar de focus grotendeels ligt op haarkleuren. Je vindt onze salons in de Pijp, Amsterdam-West en Nijmegen. Wat The Color zo onderscheidend maakt, is dat The Color Specialists de volledig op maat gemaakte kleuren altijd aan de Color Bar, in het zicht van de klant bereiden. Het advies van The Color Specialists wordt gevisualiseerd door middel van tutorials en een digitaal lookbook, aangeboden via tablets en tv-schermen in de salon. Video speelt een belangrijke rol binnen The Color; op het YouTube kanaal Thecolorisyou verschijnen wekelijks nieuwe tutorials, vlogs, Q&A’s en behind the scenes video’s. Ook wordt er altijd een professioneel verzorgingsplan opgesteld om de kleur optimaal te behouden. Daarnaast wordt er bij The Color salons uiteraard ook op hoog niveau geknipt. Ook bij het maken een afspraak en het inwinnen van advies is het digitale aspect vertegenwoordigd: klanten kunnen niet alleen telefonisch, maar ook via WhatsApp contact opnemen met de salon.

Natuurlijk kunnen wij je ook altijd helpen aan de nieuwste haarkleur trends, professionele tips & tricks en video materiaal. Daarbij staan wij ook altijd open voor leuke creatieve samenwerkingen.

www.thecolor.nl

TOP HAIR

TOP HAIR magazine komt 11 x uit per jaar en is het vakglossy voor ambitieuze kappers en saloneigenaren in de Benelux.

No Comments Yet

Comments are closed