Redhead Days 1 t/m 4 september 2017 centrum Breda

Redhead Days 1 t/m 4 september 2017 centrum Breda

Tijdens de jaarlijkse Redhead Days komen roodharigen uit meer dan 80 landen naar de binnenstad van Breda. Het festival is gratis en toegankelijk voor iedereen (dus ook voor niet-roodharigen). 

Het festival begint met een Kick-off op vrijdagavond. Het hoogtepunt ligt traditioneel op zondag, wanneer er tig activiteiten worden georganiseerd: van lezingen en exposities tot modeshows en speeddates. Er is muziek en er zijn tal van activiteiten voor kinderen.

Niet te missen is de fotoshoot in de Willemstraat (eerdere jaren in Valkenberg Park), afgelopen edities gingen er ruim 1.700 redheads samen op de foto. Een hele happening!  Of je nu een flinke bos krullen hebt, een korte coupe of een hanenkam; iedereen met rode lokken is van harte welkom.
Uiteraard is deze -gratis- dag ook onvergetelijk voor niet-roodharigen.

Een weekend vol ontdekkingen
Er gebeurt op dit evenement heel veel: we organiseren tig activiteiten. Heb je altijd al eens model willen zijn? Neem dan deel aan één van de fotoshoots. Of laat je verrassen door de vele andere activiteiten…

Zo zijn er exposities, verschillende lezingen en workshops, modeshows, fotoshoots, beauty- en modeadvies voor bij je prachtige rode lokken en daarnaast kun je natuurlijk vele leuke roodharigen uit diverse landen ontmoeten.

Redhead Days: een weekend vol leuke ontdekkingen!

Dus heb jij in je kapsalon ook een roodharige klant onder de kapmantel? Stel ze dan op de hoogte van dit leuke festival.

Voor meer informatie klik hier

TOP HAIR

TOP HAIR magazine komt 11 x uit per jaar en is het vakglossy voor ambitieuze kappers en saloneigenaren in de Benelux.

No Comments Yet

Comments are closed