Nieuw! Goldwell Dualsenses

Nieuw! Goldwell Dualsenses

“BEAUTIFUL HAIR IS IN YOUR HANDS”
NIEUW! GOLDWELL DUALSENSES – DE OPLOSSING IN HAARVERZORGING MET DIRECT ZICHTBARE EN VOELBARE RESULTATEN

Vanaf nu kunnen salons echt indruk maken op hun klanten: met snelle en makkelijke salonservices voor elk haartype en elke haarbehoefte – door producten te gebruiken die het haar direct verbeteren en ervoor zorgen dat het glanst en gezond aanvoelt. Goldwells nieuwe Dualsenses serie heeft een facelift gekregen, met verbeterde technologie, geactualiseerd design en een aantal frisse, nieuwe producten. De vernieuwde producten zijn exclusief in Goldwell salons verkrijgbaar vanaf januari 2017.

De Dualsenses serie bevat 41 expert producten die werkelijk voldoen aan elke behoefte wat betreft haarverzorging, zowel in de salon als voor klanten thuis. Geavanceerde technologieën zoals de innovatieve Luminescine technologie bieden professionele en directe oplossingen voor haarverzorging, waarvan klanten de voordelen meteen zullen ervaren.

Drie jaar lang werkte Goldwell aan de ontwikkeling van de nieuwe lijn, in nauwe samenwerking met duizenden stylisten. Hun voortdurende feedback werd verwerkt in de ontwikkeling van de producten, die zo steeds verder werden verfijnd. Dit onderstreept Goldwells denkwijze WE THINK STYLIST.

“Ik ben zo onder de indruk van de nieuwe Dualsenses. Er is nu echt voor elke klant een oplossing voor haarverzorging. De kwaliteit van de producten is ongelooflijk en de technologie die Goldwell heeft gebruikt, is goed zichtbaar in de resultaten die ik heb bereikt. Niet alleen biedt Dualsenses professionele salonoplossingen die echt werken, maar het is een retailkans die verzekert dat klanten de conditie van hun haar thuis kunnen behouden. Het is echt een serie die je moet bekijken en ervaren”, zegt Shane Bennett, lid van het Goldwell International Artistic Team en de British Hairdressing Hall of Fame.

Alle producten zijn gecertificeerd met een Europees patent. Ze zijn geformuleerd door Goldwells experts om haarkleur te beschermen(1) en onweerstaanbaar te ruiken dankzij zijn verfijnde moderne geuren. De producten zijn onderverdeeld in negen segmenten, elk ontwikkeld om oplossingen te bieden voor een specifiek haartype: Color, Color Extra Rich, Blondes & Highlights, Silver, Rich Repair, Ultra Volume, Curly Twist, Scalp Specialist en het nieuwe segment Just Smooth.

1 Met uitzondering van Sensitive Foam Shampoo, Anti-Hair Loss Spray en Serum, en Bodifying Dry Shampoo   goldwell 1goldwell 2goldwell 3
goldwell 4
Goldwell staat over de hele wereld bekend om zijn uitzonderlijke expertise van kleur, verzorging en styling. De nieuwe Dualsenses serie is de perfecte partner om te gebruiken naast het ongelofelijk professionele kleurassortiment en zeker ook naast de onlangs vernieuwde stylingserie StyleSign. De perfect op elkaar afgestemde verzorgings- en stylingproducten, die hand in hand werken om nog betere professionele resultaten te bieden, zijn onderdeel van Goldwells nieuwe retailsysteem. Deze samenhangende benadering biedt één look & feel, een optimaal afgestemd assortiment en een harmonieus geurconcept.

DE TECHNOLOGIE
Een van de meest innovatieve elementen van de nieuwe Dualsenses serie zijn de verbeterde technologieën, die leiden tot betrouwbare resultaten die meerdere voordelen bieden.

Je ziet en voelt direct resultaat dankzij het microPROtec Complex. Dit verdeelt essentiële verzorgende ingrediënten snel en gelijkmatig voor een directe en efficiënte werking.

De haarkleur wordt perfect behouden, omdat alle Dualsenses shampoos2 Goldwells verbeterde FadeStopFormula bevatten – voor uitzonderlijk minder kleurverlies.

Om het haar te beschermen tegen vroegtijdig kleurverlies, heeft Goldwell de vier kleursegmenten – Color, Color Extra Rich, Blondes & Highlights en Silver – verrijkt met zijn nieuwe en unieke kleurtechnologie met Luminescine. De nieuwe Luminescine technologie verandert onzichtbaar UV-licht in zichtbaar licht voor een prachtige briljantie – de volgende generatie in kleurbriljantie.

Ook de andere segmenten bevatten een segment-specifieke technologie, zoals IntraLipid, kukui-nootolie, zinkpyrithion, lindebloesemextract, melk- en rijstproteïne. Ontwikkeld om elke klant direct mooi haar te bieden. Welk haartype of -probleem je klant ook heeft, Goldwell Dualsenses heeft een professionele oplossing die makkelijk te gebruiken is en waarvan klanten het resultaat direct zien en voelen.

De nieuwe Goldwell Dualsenses is exclusief in Goldwell salons verkrijgbaar vanaf januari.

Goldwell is onderdeel van Kao Salon Division

 

TOP HAIR

TOP HAIR magazine komt 11 x uit per jaar en is het vakglossy voor ambitieuze kappers en saloneigenaren in de Benelux.

No Comments Yet

Comments are closed