Luxury Haircare presenteert nieuw merk: SHOW Beauty

Luxury Haircare presenteert nieuw merk: SHOW Beauty
Met trots presenteert Luxury Haircare haar nieuwe merk: SHOW Beauty. Ze zijn zeer vereerd om deze lijn, naast Oribe en Smith & Cult, in hun portfolio te mogen verwelkomen.
Ul20228MJWi2675Y569mD7qEX2hrU64A
Als model, tv-persoonlijkheid en dochter van Formule-1 icoon Bernie Ecclestone, stond Founder Tamara Ecclestone in de spotlight en merkte dat er in het luxe-segment nog een leegte in de markt was voor verzorgende haarproducten met een echte glamour-uitstraling. Ze is er in geslaagd een ongeëvenaarde ervaring aan verzorging te creëren voor ieder die niets anders wilt dan het allerbeste en het meest luxueuze.
5
SHOW Beauty draait om intense verzorging, door rijke ingrediënten zoals witte truffel, kaviaar, soya, tarwe-proteïne en sea butter. De gehele lijn is dermatologisch getest, vrij van parabenen, sulfaten en sodium chloride, color & keratine treatment safe en bevat UV bescherming voor het haar. De producten zijn verrijkt met een unieke, royale geur-beleving, tot stand gekomen door een mix van rozenblaadjes, een lichte kokosmelk, creamy caramel, rijke amandelboter, Madagaskar vanilla, sensuele patchouli en witte musk.
1
Exclusief verkrijgbaar via www.voquire.nl
TOP HAIR

TOP HAIR magazine komt 11 x uit per jaar en is het vakglossy voor ambitieuze kappers en saloneigenaren in de Benelux.

No Comments Yet

Comments are closed