KIS Trendcollectie ‘Momentum’

KIS Trendcollectie ‘Momentum’

Het KIS creative team onder leiding van Natasja Keijzer introduceert de KIS Najaar/Winter Trendcollectie 2017/2018 genaamd ‘Momentum’.
De collectie is opgedeeld in drie haarlengtes. De gemeenschappelijke factor is het uitbundige kleurgebruik die de coupes versterken. Het accent van de kleur bij langhaar ligt in de lengtes en punten, zodat de verschillende nuances het effect van beweging extra benadrukken. Het kleuraccent bij de midden lengtes ligt hoger zodat met de gebruikte kniptechnieken het volume, zowel voel- als zichtbaar, toeneemt. De kortere coupes kenmerken zich door een langere voorpartij, die extra geaccentueerd wordt door het kleurgebruik. De collectie is een perfecte balans tussen modekleuringen en actuele kniplijnen.

2

‘We hebben bewust gekozen voor een intensieve donkere sfeer om juist de kleuren in zijn eenvoud en helderheid naar voren te laten komen.’Natasja Keijzer

KIS Momentum theatertour
Laat je inspireren door de nieuwe KIS Trendcollectie. Onder leiding van Natasja Keijzer presenteert het vaktechnisch team van KIS de trends voor het komende seizoen. Met deze trends kunt u de volgende dag meteen aan de slag. Ook presenteren wij de nieuwe KeraDirect tinten. U heeft de mogelijkheid deze theatertour te zien op de volgende data en locaties:

10 September Apeldoorn
11 September Gouda
12 September Weert
Aanvang 19:30 uur (zaal open 19:00 uur) Entree € 50,- excl. BTW, incl. consumpties en GRATIS introbox KeraDirect t.w.v. € 67,60 excl. BTW

Klik hier om te reserveren

TOP HAIR

TOP HAIR magazine komt 11 x uit per jaar en is het vakglossy voor ambitieuze kappers en saloneigenaren in de Benelux.

No Comments Yet

Comments are closed