Keune lanceert StreetSalon

Keune lanceert StreetSalon

StreetSalon is een online platform met hoogwaardige video- en fototutorials voor professionele haarstylisten. Elke dag wordt een nieuwe look toegevoegd. StreetSalon is beschikbaar op alle devices en is voor haarstylisten een fundamenteel nieuwe manier van inspiratie jagen en hun vak perfectioneren.

DSC_0030
De lancering vond plaats in de Hallen in Amsterdam. De bijeengekomen pers werd getrakteerd op een heerlijke lunch ‘op straat’ in een van de drie steden: Parijs, Milaan of Amsterdam. Daarna werd iedereen uitgenodigd om ‘de straat op’ te gaan en in de grote hal lieten Ilham Mestour en Marriët Gakes stap-voor-stap twee street looks zien.

DSC_0034

“Met StreetSalon starten we een salonbeweging: eentje die het echte leven viert: dus echte mensen met echt haar, Samen met Ilham en straatstijlfotografen over de hele wereld verkennen we de grootste modesteden van de wereld, waar we de coolste haarstijlen, coupes en kleuren tegenkomen, gedragen door echte mensen—super stijlvolle mensen. Die haarinspiratie brengen we direct naar salons in de vorm van prachtige videotutorials en andere editorial content.Eelco Keune, Marketing & Educatie Director

Screen Shot 2017-03-20 at 13.10.01Op het platform kunnen haarstylisten iedere dag terecht voor nieuwe video- en fototutorials, lookbooks en meer. Ze kunnen hun favoriete looks opslaan, moodboards samenstellen en hun eigen creaties delen. Stylingtutorials zijn voor alle gebruikers te zien, terwijl knip- en kleurtutorials alleen bekeken kunnen worden nadat een gratis account is aangemaakt.

StreetSalon is beschikbaar op StreetSalon.com en te downloaden als app in de AppStore en Google Playstore. 

Marit

Marit is beauty journalist en vormgever. Ze is de founder van WieWatHaar, een review- en inspiratieplatform over en voor de beauty branche. Daarnaast is ze redacteur voor TOP HAIR.

No Comments Yet

Comments are closed