Collectie A/W 2016 Rebel by Angelo Seminara

Collectie A/W 2016 Rebel by Angelo Seminara

Rebel is ontstaan uit de fascinatie voor de grafische elementen uit de jaren tachtig. Het komt spontaan en rechtstreeks, met de kracht van ideeën die ontstaan zijn uit zorgvuldig onderzoek. De inspiratie komt vanuit street art, de graffiti en muurtekeningen die diepe gedachten ontwaken met de energie van de kleuren. Deze kunstvorm is uit de musea ontsnapt, te zien op muren en trottoirs waar dagelijks duizenden onbekenden voorbij komen. Hierdoor wordt deze kunstvorm voor iedereen toegankelijk.

Voor iedereen

davines-th-1

Een vrouw kan gedurfd zijn, exuberant zonder haar vrouwelijkheid te verliezen. Ze kan assertief zijn en zich onderscheiden. Ze kan zich elke dag opnieuw fantastisch voelen en zichzelf zijn. Rebel is voor iedereen!

Om dit idee te realiseren heeft Davines Artistic Director, Angelo Seminara, samen met Edoardo Paludo, International Creative Colour Ambassador, het nieuwe innovatieve kleuringssysteem Mask with Vibrachrom™ toegepast om de virtuositeit van kleur in zijn schijnbare eenvoud te tonen.
Mask with Vibrachrom biedt een hoog verzorgend vermogen en kleuren die buitengewoon glanzend zijn en lang houden dankzij een meer gelijkmatige penetratie van de kleur in de haarstructuur.

Kleur!

davines-th-2

Kleur is de hoofdrolspeler van de ogenschijnlijke pracht van deze collectie, maar het is niet compleet zonder de coupe en styling die volledig op elkaar afgestemd zijn en bijdragen aan de harmonie van het eindresultaat. De styling, met Your Hair Assistant producten, versterkt de kwaliteit van de kleur waardoor de vorm van het gezicht meer tot zijn recht komt. Deze collectie bevat extreme en uitbundige volumes, duidelijke en glanzende steile looks, matte texturen spelen met contrasterende kleuren, krullen en levendige slag.

Your Hair Assistant producten zijn de ideale tools om deze looks te creëren. Elk product bevat exclusieve en hoogwaardige formules die het resultaat zijn van de ontwikkeling en expertise van Angelo Seminara en de innovatieve spirit van de Davines onderzoekslaboratoria. Bescherming tegen warmtebronnen en vocht en het verkorten van de droogtijd zijn essentiële elementen voor elke look. Alle producten van Your Hair Assistant bereiden het haar voor op de toepassing van de daaropvolgende producten waardoor de prestaties van de vorige verbeteren.

Hair: Angelo Seminara Davines Artistic Director  | Colour: Edoardo Paludo Davines International Creative Colour Ambassador  | Make up: Daniel Kolaric  | Photographer: Andrew O’Toole  | Stylist: Niccolò Torelli

TOP HAIR

TOP HAIR magazine komt 11 x uit per jaar en is het vakglossy voor ambitieuze kappers en saloneigenaren in de Benelux.

No Comments Yet

Comments are closed