Bamboo Hair Spa

Bamboo Hair Spa

Goede haarverzorging begint bij een gezonde hoofdhuid. O’right heeft een speciale lijn op basis van bamboe extracten. Met deze lijn richt O’right zich op het herstellen en voeden van de hoofdhuid.

Ter uitbreiding van de services in de salon heeft O’right een programma ontwikkeld op basis van een eeuwenoude Chinese techniek die steunt op het toepassen van acupressuur. Tijdens deze behandeling worden verschillende knooppunten in het lichaam behandeld om de consument meer te laten ontspannen en de balans van geest en lichaam te herstellen. Het resultaat is een betere doorbloeding die tot een gezonder lichaam en geest leidt.

De behandeling duurt zo’n 60 minuten en heeft een waarde van € 50,-. De gecertificeerde salons zijn te vinden op hairoright.nl.

Bamboo Hairspa bestaat uit een pakket van drie producten:

O'right - Bamboo Anti-grease Scalp Serum A 240ml 32,50

O’right
Bamboo Anti-grease Scalp Serum (A)
240ml € 32,50

Deze scalpgel reinigt de hoofdhuid intensief en verwijdert door de milde botanische formule overtollig talg. Tevens wordt het metabolisme van de hoofdhuid geactiveerd en in combinatie met de stimulerende Formosa Hairwash worden de afvalstoffen in de hoofdhuid op een natuurlijke wijze afgevoerd.

 

O'right - Bamboo Scalp Nourishing Gel B 240ml 32,50

O’right
Bamboo Scalp Nourishing Gel (B)
240ml € 32,50

Deze milde gel bevat organische Makino Bamboe bladerextracten en natuurlijke pentavitine en is geschikt voor alle huidtypen. Een unieke combinatie van planten- en kruidenextracten zorgen voor een kalmering van de hoofdhuid en aanvulling van de vochtbalans van de hoofdhuid. Het metabolisme wordt zo hersteld, vitamine B3 vermindert irritatie en menthol verkoelt de hoofdhuid.

O'right - Bamboo Moisturizing Hair Treatment 70ml 13,90

O’right
Bamboo Moisturizing Hair Treatment
70ml € 13,90
Deze treatment is rijk aan flavonoïden en aminozuren. De organische makino bamboe blader extracten zijn rijk aan hydratatie en bevatten anti-oxidanten die het haar diep reinigen en verzorgen. Rijk aan vitamine C en lemon grass wat de collageenproductie stimuleert en het haar versterkt.

 

2

A C T I E
In oktober ontvang je een Luxe Paddle Brush t.w.v. € 29,50 cadeau bij een
Bamboo Hairspa.

Over O’right
Het uitgangspunt van O’right is dat alle producten die worden ontwikkeld een positieve bijdrage leveren aan de gezondheid van de mens, sociale- en maatschappelijke ontwikkeling en een beter milieu. O’right streeft er naar het meest groene haarverzorgingsmerk te worden. De ‘O’ in O’right symboliseert onze planeet, de Aarde, en ‘right’ staat voor de duurzame doelstelling.

O’right is vijftien jaar geleden in Taiwan opgericht door Steven Ko, nadat hij in het jaar ervoor zijn ouders verloor aan een nierziekte en kanker. Omdat hij zelf allergisch is voor verschillende stoffen heeft hij in 2002 stappen ondernemen tegen chemische stoffen in haarcosmetica, waaruit O’right is ontstaan.

Alle O’right producten worden vervaardigd in een gecertificeerde groene productie. Dit is uniek in de wereld en hiermee is O’right als eerste cosmeticabedrijf GMP-gecertificeerd als duurzaam productiebedrijf. Het hoofdkantoor is internationaal erkend als één van de meest duurzame productielocaties voor cosmetica en geldt als hét schoolvoorbeeld voor duurzaam produceren.

O’right is exclusief verkrijgbaar bij de duurzaam werkende kapsalon en via de webshop hairoright.nl

TOP HAIR

TOP HAIR magazine komt 11 x uit per jaar en is het vakglossy voor ambitieuze kappers en saloneigenaren in de Benelux.

No Comments Yet

Comments are closed