ALLES OVER HÉT TOPHAIR EVENT IN 2017

ALLES OVER HÉT TOPHAIR EVENT IN 2017

Absolute must voor de Nederlandse kapper!

Als hoofdredactrice van TOP HAIR Duitsland en de drijvende kracht achter de enorm populaire Trend & Fashion Days in Düsseldorf, is Rebecca Kandler een bekende naam in de Duitse kappersbranche. Ik vroeg haar onder andere over de Trend & Fashion Days, die in 2017 begin april zal plaatsvinden. Vooral nu Nederland geen kappersbeurs meer heeft, is deze gigantische beurs net over de grens, een must voor de Nederlandse kappersbranche!

Rebecca is geboren in München en studeerde journalistiek, politicologie en Duitse literatuur. Haar carrière begon bij een farmaceutische organisatie, maar dat beviel niet en in 1996 belandde ze in de kappersbranche, bij TOP HAIR. En daar is ze tot op de dag van vandaag gebleven!

BUSINESS & FASHION
In Duitsland verschijnen twee verschillende TOP HAIR magazines; de business- en de fashion editie. Ik vroeg Rebecca naar de reden voor deze splitsing. Rebecca: “Dit doen we zo omdat dit precies de kappersbranche weergeeft zoals het is en waarop het succes is gebaseerd. Mode, trends, techniek aan de ene kant en business, communicatie en klantrelaties aan de andere kant. Twee belangrijke richtingen. Naar wens kan de kapper een van de twee bladen kiezen of een combiabonnement nemen.”

Klik op deze link om het hele artikel te lezen

TOP HAIR

TOP HAIR magazine komt 11 x uit per jaar en is het vakglossy voor ambitieuze kappers en saloneigenaren in de Benelux.

No Comments Yet

Comments are closed